@guh2314i

guh2314i

guh2314i

  • Guh2314i's posts
  • Guh2314i's followers
  • Guh2314i's following

(@guh2314i) Recent Photos and Videos

Sorry, You are not authorized to view this content.

You might interested in

Advertisements

  • Dulu memang lah degil, aku tak nak tutup pun kaki tu. Walaupun ustaz kata tak wajib pakai stokin yang wajib tutup kaki. Aku tak kisah pun, peduli a...
  • Dulu memang lah degil, aku tak nak tutup pun kaki tu. Walaupun ustaz kata tak wajib pakai stokin yang wajib tutup kaki. Aku tak kisah pun, peduli apa, kaki jer pon. Jika tak tutup tak de masalah. Orang pun bukannya tengok kaki. . . Tapi itu dulu.. Degil sebab ego dengan kejahilan diri sendiri. Sekarang dah belajar sikit-sikit tutup kaki. . . Syukur Alhamdulillah akhirnya aku dapat menundukkan ego kejahilanku. . . #quotenanamikail
  • 161 4 yesterday
  • Bedak asas lengkap dan sempurna dgn sekali sapuan untuk seharian..mengandungi bahan tumbuhan untuk merawat kulit wajah dan menata rias dengan sempu...
  • Bedak asas lengkap dan sempurna dgn sekali sapuan untuk seharian..mengandungi bahan tumbuhan untuk merawat kulit wajah dan menata rias dengan sempurna sekali walau sekadar calit calit dan ratakan.. 😊😊😊😉😉 1 tona warna sesuai untuk semua tona kulit.. Mesti tak percaya kan.percaya lah pasti tidak mengecewakan uolss.. . Dapatkan Young And Glow Foundation sekarang www.wasap.my/60122740462/YoungNGlow #bedakasas #foundation #youngandglowfoundationcyberjaya #youngandglowfoundationmalaysia #sayapakaisayajual
  • 369 4 Nov 9, 2018

Advertisements

  • Baju baru masuk stock 💋💋 Ada 3 design baru , kain sgt2 lembut & tk panas . Bukan kain murah yea keras & singkat. 
Harini lynn amek stock banyak ,...
  • Baju baru masuk stock 💋💋 Ada 3 design baru , kain sgt2 lembut & tk panas . Bukan kain murah yea keras & singkat. Harini lynn amek stock banyak , mcm2 color ad. Hrga special for uolls 👍👍 Best price sehelai - RM 33 ✨ #lynnbeautycollection #sayapakaisayajual
  • 21 1 18 hours ago
  • SAYA MALU KELUAR RUMAH SEBAB MUKA SAYA TAK OKAY MACAM ORANG LAIN!😢
.
.
Sis, ada tak skincare yang boleh hilangkan segala jerawat di skin saya?🙁
....
  • SAYA MALU KELUAR RUMAH SEBAB MUKA SAYA TAK OKAY MACAM ORANG LAIN!😢 . . Sis, ada tak skincare yang boleh hilangkan segala jerawat di skin saya?🙁 . - -"Ada sis, VSL Skincare bukan je bantu hilangkan jerawat sis. Dia buang segala sel² mati di skin sis. Boleh menjadikan skin sis licin, glowing, dan tak ada jerawat "😱 . Jadi sis tunggu apa lagi? Meh wassap saya untuk dptkan skin yg baik mcm sis dlm gambar ni. *Slide tepi for the new result after use VSL* #vslbeautycare #vslskincareoriginal #vslskincare #vslskincareselangor #sayapakaisayajual
  • 246 0 Sep 27, 2018

Advertisements

  • TESTIMONI VSL BY ELENA ROSE 🌹
1 MONTH RESULT YANG CEPAT ALWAYS KONSISTEN ✨👏🏻 Orangnya memang dah sedia cantikk 🤗
Tapi nak kan pembaharuan 😋

S...
  • TESTIMONI VSL BY ELENA ROSE 🌹 1 MONTH RESULT YANG CEPAT ALWAYS KONSISTEN ✨👏🏻 Orangnya memang dah sedia cantikk 🤗 Tapi nak kan pembaharuan 😋 Sampai tak percaya dengan skin sekarang 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ Dulu kusammm 😖 Tak bermaya 😣 Sejak kenal vsl beauty care Jatuh hati jatuh cintaaa 😘😘💕 Sampai lah dapat skin yang sekarangg 😘😘✨✨✨ “Nak skin yang bersih jangan berkira, bukan untuk sesiapa. Malah untuk diri sendiri” 😘😘😘🌷😋 GUIDE NEVER GIVE UP 💪🏻💪🏻💪🏻 For place order tick link 👇🏻 Any info bout VSL tick link 👇🏻 “ Guide The best" 🙋Agent VSL Beauty Care 🚘COD disediakan 📮PosLaju seluruh Malaysia #agentVslbeautycareeyla #vslbeautycarelover #SayapakaiSayaJual #trustedAgent
  • 19 0 15 hours ago