#theweekoninstagram Instagram Photos & Videos

theweekoninstagram - 1.9m posts

Top Posts

  • Estoy emocionado porque hoy 15 de Noviembre es la inauguración de nuestra exposición “El Perú en México” junto con dos de mis fotógrafos favoritos ...
  • Estoy emocionado porque hoy 15 de Noviembre es la inauguración de nuestra exposición “El Perú en México” junto con dos de mis fotógrafos favoritos y mejores amigos @cp.mar y @fabianml . - Cordoba 125, Roma Nte, Cdmx a las 7:30pm. Estaría increíble que nos acompañaran! Gracias por todo @re.urbano .
  • 4506 43 12 hours ago

Advertisements

Advertisements

  • High five! It's almost friyay 🎊☺️
happy fursday everyone 🤗
#throwbackthursday
  • High five! It's almost friyay 🎊☺️ happy fursday everyone 🤗 #throwbackthursday
  • 4351 123 15 hours ago

Advertisements

  • This was a Crimson-fronted Parakeet at @toucanrescueranch, taken in for rehabilitation. This social species can be found throughout most of Costa R...
  • This was a Crimson-fronted Parakeet at @toucanrescueranch, taken in for rehabilitation. This social species can be found throughout most of Costa Rica, unfortunately like many parrot species they’re at risk due to the demand from the pet trade. This species in particular doesn’t do well being highly social, congregating in large social groups as a species or with other parrot species.
  • 3800 29 15 hours ago

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

  • I can't get comfortable anymore
  • I can't get comfortable anymore
  • 1 1 2 hours ago

Advertisements

  • so many problems and broken bones
  • so many problems and broken bones
  • 4 2 2 hours ago
  • Zürich by Night
  • Zürich by Night
  • 14 1 2 hours ago
  • Tez geçen bir cuma olsun 😁🤩
  • Tez geçen bir cuma olsun 😁🤩
  • 18 2 2 hours ago
  • Howdy Parkour people! I made a big move recently and have decided to make a lot more time for creating less photos and more videos. The first one i...
  • Howdy Parkour people! I made a big move recently and have decided to make a lot more time for creating less photos and more videos. The first one is from a beautiful sunrise high up in the Montana Wilderness. And your support is appreciated. The link is in my bio. Share it if you liked it! Thank you! Parkour post in 5 🤘🏼
  • 16 3 2 hours ago
  • Rotlicht Parkplatz
  • Rotlicht Parkplatz
  • 15 2 2 hours ago
  • Headed up. This was one of the more relentlessly steep and primitive trails I've taken before, it was hardly defined and was practically a forested...
  • Headed up. This was one of the more relentlessly steep and primitive trails I've taken before, it was hardly defined and was practically a forested scramble most of the way up, and this was during peak smoke season when the air was thick with particulate. I was actually very concerned about air quality on this particular hike to the point where I wore a scarf to cover my face in an attempt to reduce the effect. Add to that the fact that people were literally mining crystals near the "trailhead" and you start to realize this short trip was quite an adventure
  • 25 9 2 hours ago
  • 淺草寺⛩
  • 淺草寺⛩
  • 10 3 2 hours ago
  • TIRAMISÙ whatelse ....
  • TIRAMISÙ whatelse ....
  • 39 8 2 hours ago
  • vietnam 📍
  • vietnam 📍
  • 27 3 2 hours ago
  • Wer den Burgturm erklimmt, wird mit einer herrlichen Aussicht belohnt. Voraussetzung: Das Wetter passt. Die Burg Frankenstein wurde stetig ausgebau...
  • Wer den Burgturm erklimmt, wird mit einer herrlichen Aussicht belohnt. Voraussetzung: Das Wetter passt. Die Burg Frankenstein wurde stetig ausgebaut und besitzt Gebäudeteile aus verschiedenen Jahrhunderten. Die Kernburg ist der älteste Teil, hier haben sich die Mauern von Wohn- und Küchengebäuden erhalten. #entdecke_hessen #KulturInHessen
  • 36 2 2 hours ago
  • Ran into the crow of the afterlife
  • Ran into the crow of the afterlife
  • 16 1 2 hours ago
  • come on back to the ground
  • come on back to the ground
  • 12 2 2 hours ago
  • The new @helosandco baseball and motive tees are out next Thursday! 🔥
  • The new @helosandco baseball and motive tees are out next Thursday! 🔥
  • 26 1 2 hours ago
  • This is the style of shirt you need to invest in your wardrobe..kaya kemeja 3tone yang gue pake dari @alco_id ini cuttingan & warna fabricnya beda-...
  • This is the style of shirt you need to invest in your wardrobe..kaya kemeja 3tone yang gue pake dari @alco_id ini cuttingan & warna fabricnya beda-beda. 1 kemeja bisa dipake ke beberapa warna pants or skirt 🌺🌺 Feat Rattan bag: @retro.bags // Sandals: @iwearup . . . #ootd #candyminimal #candygirlgang
  • 73 3 2 hours ago
  • Доброе утро ✨ ну вот , мы уже в аэропорту ✈️ Часть группы со мной, часть вылетает из Киева😍 и уже вечером мы будем гулять по ночному Амстердаму ! ...
  • Доброе утро ✨ ну вот , мы уже в аэропорту ✈️ Часть группы со мной, часть вылетает из Киева😍 и уже вечером мы будем гулять по ночному Амстердаму ! Все в предвкушении 😍
  • 868 3 2 hours ago
  • Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan l...
  • Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan. . . Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔 . 👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk. 👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam. 👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit. 👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam. . Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉 Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
  • 30 3 2 hours ago
  • Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan l...
  • Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan. . . Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔 . 👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk. 👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam. 👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit. 👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam. . Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉 Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
  • 29 1 2 hours ago
  • Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan l...
  • Rasanya risi deh kalo mesti pakai baju tanpa lengan, tank top atau swimsuit. Bukan karena lengan kelihatan gede tapi karena kulit di area lipatan lengan sebelah atas. A.K.A ketiak, terlihat hitam. Daripada diomongin amannya sih menghindari baju yang gak berlengan. . . Apa aja sih penyebab kulit ketiak menjadi hitam 🤔 . 👉🏻Penumpukan sel kulit mati. Akibatnya sel kulit mati tidak terangkat, dan numpuk. 👉🏻Gesekan pakaian. Memakai pakaian terlalu ketat akan menimbulkan gesekan antara baju dan kulit, terutama pada bagian lipatan tubuh sehingga memicu iritasi yang kemudian menghitam. 👉🏻Deodorant dan parfum. Kandungan bahan kimia pada parfum dan deodorant memicu iritasi pada kulit sensitif yang menyebabkan perubahan warna kulit. 👉🏻Mencukur bulu ketiak. Menggunakan alat cukur pada ketiak berisiko terjadi iritasi. Karena kulit ketiak yang halus jadi gampang tergores. Pangkal bulu yang tersisa juga membuat kulit ketiak tampak hitam. . Nah glafers jika sudah hitam tentu harus dilakukan perawatan, untuk mengatasinya tentu saja kami ada solusinya dengan Treatment Laser IPL Pencerah Ketiak.. jika melakukan treatment ini dengan rutin dan teratur maka ketiak yg hitam akan cerah dan glafers pasti akan semakin pede dengan memakai lengan pendek/tank top 😉 Sebelum melakukan treatment ini konsultasikan dulu pada team dokter kami di seluruh cabang @glafidsyamedika
  • 25 3 2 hours ago
  • Shirakawago
  • Shirakawago
  • 28 1 2 hours ago
  • **For full screen check my facebook page @ visionofmd**
I have been lucky to see some many beautiful phenomenon of nature. One of those is the rage...
  • **For full screen check my facebook page @ visionofmd** I have been lucky to see some many beautiful phenomenon of nature. One of those is the rage of clouds from top of the mountains. You cannot just sit back relax and get this view. You have to achieve it. And you have to give time to absorb it in your biological memory before you absob it in your memory card with your camera. You have to fall in love with that moment. You wont even realize how happy and loud you are while saying WOW. This is when the image will make a meaning to you. It will be stored in the deepest part of your heart.
  • 72 10 15 hours ago
  • 🏡
•
วันหยุดสุดสัปดาห์เราอาจไม่ต้องหาที่เที่ยวไกลไปไหน
ใกล้บ้านเราก็มี
ร้านน่ารัก ๆ ติดริมคลอง
ขับรถไม่ถึงชั่วโมงก็ถึงแล้ว
ที่ที่มองเห็นสีเขียวสบาย...
  • 🏡 • วันหยุดสุดสัปดาห์เราอาจไม่ต้องหาที่เที่ยวไกลไปไหน ใกล้บ้านเราก็มี ร้านน่ารัก ๆ ติดริมคลอง ขับรถไม่ถึงชั่วโมงก็ถึงแล้ว ที่ที่มองเห็นสีเขียวสบายตา นั่งหย่อนขาริมชายคลอง แล้วก็ขึ้นไปมองวิวมุมสูงบนบ้านต้นไม้ มอง ธ ร ร ม ช า ติ วนไป . ที่ #theTreeHouse แต่ละมุมน่านั่งไปหมด ตอนเดินเข้าไปในร้านเลือกไม่ถูกเลยว่าจะนั่งมุมไหนดี ไม่ว่าจะเป็นโต๊ะริมน้ำ ในสวน บนบ้านต้นไม้ หรือในห้องกระจกติดแอร์เย็น ๆ เพราะไม่ว่าจะนั่งมุมไหน เราก็ยังคงเห็นสีเขียวชัดเจนไปหมด . แต่ละส่วนของสวนนี้ ส ว ย ทุกทุม ไม่ว่าจะเป็นโซน out door ริมน้ำ หรือจะเป็นห้องกระจกติดแอร์เย็นฉ่ำ นั่งกินข้าวเคล้าธรรมชาติกันไปในบรรยากาศเงียบ ๆ สงบ ๆ เพลินดี . ในส่วนของอาหารก็ไม่แพง จานหลักสิบชมวิวหลักพันได้เลย แถมรสชาติก็อร่อย อร่อยไปจนถึงเครื่องดื่ม . #เชื่อพี่ไปแล้วได้ภาพสวยทุกมุม พิกัด : The Tree House หนองจอก ถนนมิตรไมตรี หนองจอก กรุงเทพ เปิด-ปิด 11.00-20.00 น. #โลกใบเล็กของเต่าทอง #yyReview
  • 6 1 19 hours ago
  • 🐹🍕
  • 🐹🍕
  • 285 5 8:34 PM Sep 10, 2018
  • You girl💛🙏🏼👯‍♀️
  • You girl💛🙏🏼👯‍♀️
  • 329 5 8:55 AM Jun 30, 2018
  • 🥂
  • 🥂
  • 157 2 4:17 PM Jun 29, 2018
  • I found this magical place in the Whakarewarewa Redwood Forest 🌳🌿
  • I found this magical place in the Whakarewarewa Redwood Forest 🌳🌿
  • 149 8 7:50 PM Jun 1, 2018
  • 434 9 7:03 PM Dec 13, 2017
  • 🌴🌴🙏🏼
  • 🌴🌴🙏🏼
  • 248 4 3:02 PM Nov 19, 2017
  • 🌬☁️ coffee walks along the beach with my girl ❤️ it’s the little things in life🙏🏼
  • 🌬☁️ coffee walks along the beach with my girl ❤️ it’s the little things in life🙏🏼
  • 497 2 7:38 AM Apr 22, 2017