#tourtheplanet Instagram Photos & Videos

tourtheplanet - 904.3k posts

Top Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Latest Instagram Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Pequena #tracaja passeando perto de mim, virou modelo... 😁
  • Pequena #tracaja passeando perto de mim, virou modelo... 😁
  • 7 1 8 minutes ago
  • borobudur from punthuk stumbu sunrise point 💓 one of the most magical morning ive ever seen !!.
.
.
.
📍Stumbu, Magelang.
📷Nikon D3100
  • borobudur from punthuk stumbu sunrise point 💓 one of the most magical morning ive ever seen !!. . . . 📍Stumbu, Magelang. 📷Nikon D3100
  • 24 3 19 minutes ago
  • Fishing goals 🎣 🐠 🌊
  • Fishing goals 🎣 🐠 🌊
  • 13 1 36 minutes ago
  • Yesterday was spent exploring the ice caves of the biggest glacier in Europe. Such a mind blowing experience. @jeffreyjkieffer @headingnorth.is
  • Yesterday was spent exploring the ice caves of the biggest glacier in Europe. Such a mind blowing experience. @jeffreyjkieffer @headingnorth.is
  • 309 10 40 minutes ago
  • Surfs up
  • Surfs up
  • 14 1 43 minutes ago
  • “Don’t let yourself forget. Soak it in and keep remembering that it is true. He is everything.” -Francis Chan, Crazy Love 🌙
  • “Don’t let yourself forget. Soak it in and keep remembering that it is true. He is everything.” -Francis Chan, Crazy Love 🌙
  • 24 3 44 minutes ago
  • 1/3 Kahitna Vocalist, Mario Ginanjar -Shot by: Kristoffer Bryant
  • 1/3 Kahitna Vocalist, Mario Ginanjar -Shot by: Kristoffer Bryant
  • 15 1 45 minutes ago
  • Post-shopping with Mario Ginanjar 😆 -Shot by: Kristoffer Bryant
  • Post-shopping with Mario Ginanjar 😆 -Shot by: Kristoffer Bryant
  • 16 1 47 minutes ago
  • i met a superhero
i lost her
i want her back.
  • i met a superhero i lost her i want her back.
  • 18 2 an hour ago
  • • ᔕIᑎGᗩᑭOᖇE 🏙•
🇬🇧 Supertree Grove is located in the iconic Gardens by the Bay! The goal was to transform the city from being a simple “Garden Ci...
  • • ᔕIᑎGᗩᑭOᖇE 🏙• 🇬🇧 Supertree Grove is located in the iconic Gardens by the Bay! The goal was to transform the city from being a simple “Garden City” into an actual city within a garden. 🌳 Every night lights and music transform the iconic Supertrees every evening during the Gardens by the Bay light show, Garden Rhapsody. This visual extravaganza brings a touch of sparkle to the towering structures, dressing them up in stunning colours and dancing patterns of light! ✨ . . . 🇮🇹 Singapore nasconde angoli di vera e propria magia, che mai avresti potuto pensare fossero veri prima di vederli con i tuoi occhi! Stiamo parlando dei Gardens by the Bay, alberi meravigliosi che di sera danno il loro meglio illuminandosi ✨ Ogni giorno alle 20.45 si accendono con il Garden Rhapsody: circa 10 minuti di luci, suoni, musica e colori, un vero e proprio spettacolo che ti catapulta in una dimensione fantastica, quasi aliena! 😍 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Photo by #_livelovetravel_
  • 528 3 an hour ago
  • The Ever Beautiful 'Lolly'
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📷 Photograph by @mosama84
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏆🏆🏆
➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌎 Naltar Valley, GB 🇵🇰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖
Submit...
  • The Ever Beautiful 'Lolly' ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷 Photograph by @mosama84 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏆🏆🏆 ➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌎 Naltar Valley, GB 🇵🇰 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖ Submit your best shots @thekarakoramclub ™️®️ #thekarakoramclub ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 87 3 an hour ago
  • Is there any color missing?
  • Is there any color missing?
  • 27 1 an hour ago
  • Tadi nya sih dapat flyer dari grub Tourism of Indonesia. Awalnya aku cuek cuek aja. Tapi pas juga lagi pingin main gitu, nah kemudian aku buka lagi...
  • Tadi nya sih dapat flyer dari grub Tourism of Indonesia. Awalnya aku cuek cuek aja. Tapi pas juga lagi pingin main gitu, nah kemudian aku buka lagi tu flyer dan ternyata di Jakarta dan pas hari minggu tanggal 21 okt 2018. Kemudian aku upload di story, kemudian ada teman aku yang bilang "ikut lah dan menangkan kutunggu di Danau Toba". Nah dari situ lalu aku nanya dia dan aku kepo in akum @kemenpar eh # ternyata event nya di Mall Gandaria City Jaksel. Kemudian aku ngajak siapa aja teman teman aku yang mau ikut nemani lewat story. Hmmm Seberapa greget lo buat dapetin free ke Danau Toba? Ya, ini gue gak mikir panjang lagi langsung cari di google rute transjakarta menuju ke Gandaria City dan langsung kesana dah. Setelah sampai sana aku tanya ke Information Center event itu dan mbak nya menjelaskan tentang Selfie Competition itu dan akhir nya aku ikutan deh. Ya iseng iseng berhadiah kalo rejeki ya tak kemana. Karena ke Danau Toba itu ialah mimpi aku sejak lama. Foto yang dipilih yaitu melalui like terbanyak dan juga foto terunik. Dari situ aku mikir like terbanyak? Dan foto unik? Tantangan deh... Tapi ya beginilah foto terunik aku SWIPE YA.... MOHON BANTU LIKE NYA YA 😍 . ©© @kemenpar @indonesia.travel #selfieketoba #ayoketoba #danautoba #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #indonesia #indonesiatravel
  • 138 13 an hour ago
  • It’s all fun and games till the monkey steals stuff from your bag
  • It’s all fun and games till the monkey steals stuff from your bag
  • 133 4 21 hours ago
  • Independence Hall. Philadelphia, United States.
  • Independence Hall. Philadelphia, United States.
  • 51 5 2 days ago
  • Lil adventures round Bambu Indah
  • Lil adventures round Bambu Indah
  • 148 7 6 days ago
  • Un bañito? .
.
  • Un bañito? . .
  • 112 6 9:59 AM May 24, 2018
  • Día de tormenta. .
.
.
  • Día de tormenta. . . .
  • 113 11 9:12 PM Mar 27, 2018